Jeroen
Als klein jochie liep ik al rond in de kroeg van mijn ouders. Opgegroeid tussen de vele gasten, pelpinda’s en bierlucht. Een echt horeca kind dus. Geweldige herinneringen maken met mijn gezin, familie en vrienden vind ik het mooiste wat er is.
Functie – Host | eigenaar
Favorites
Eten – steak tartaar en lauwwarme sushi
Drinken – Sauvignon Blanc en Champagne
Stad – New York
Doen – snowboarden
Jeroen
Als klein jochie liep ik al rond in de kroeg van mijn ouders. Opgegroeid tussen de vele gasten, pelpinda’s en bierlucht. Een echt horeca kind dus. Geweldige herinneringen maken met mijn gezin, familie en vrienden vind ik het mooiste wat er is.
Functie – Host | eigenaar
favorites
Eten – steak tartaar en lauwwarme sushi
Drinken – Sauvignon blanc en Champagne
Stad – New York
Doen – snowboarden
Marinda
Ik vind het heerlijk om in de horeca te zijn. Gezellig uit eten met vrienden, familie en Jeroen natuurlijk. Geweldig dat wij samen met het team nu ook de stap hebben kunnen maken om een bedrijf te realiseren waar wij ons zelf in thuis voelen.
Functie – Hostess | eigenaresse
favorites
Eten – lauwwarme sushi
Drinken – Pornstar Martini
Stad – New York
Doen – krav maga
Joëlle
Wijntje, leuk gedekte tafel inclusief borrelplank met vrienden en vriendinnen! Daar kan ik enorm van genieten. Als klein meisje huppelde ik al rond bij het oude bedrijf van mijn ouders om koffie en thee te verzorgen. Toen wisten ze het al, dat wordt een echte horecatijger.
Ik heb mijn MBO Hotelschool opleiding gevolgd in Zwolle en HBO international Hospitality management in Leeuwarden gestudeerd. Stage gelopen bij Apollo hotels, Vondel Hotels, Pulitzer Amsterdam en Kimpton de Witt. Samen met het team gaan we van MJ een top zaak maken.
Functie – General manager
Favorites
Eten – fruit de mer
Drinken – Champagne of een ijskoude rosé
Stad – Parijs
Doen – tennissen
Joëlle
Wijntje, leuk gedekte tafel inclusief borrelplank met vrienden en vriendinnen! Daar kan ik enorm van genieten. Als klein meisje huppelde ik al rond bij het oude bedrijf van mijn ouders om koffie en thee te verzorgen. Toen wisten ze het al, dat wordt een echte horecatijger.
Ik heb mijn MBO Hotelschool opleiding gevolgd in Zwolle en HBO international Hospitality management in Leeuwarden gestudeerd. Stage gelopen bij Apollo hotels, Vondel Hotels, Pulitzer Amsterdam en Kimpton de Witt. Samen met het team gaan we van MJ een topzaak maken.
Functie – General manager
Favorites
Eten – fruit de mer
Drinken – Champagne of een ijskoude rosé
Stad – Parijs
Doen – tennissen
Joas
Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Cas Spijkers academie en daarna in de keuken gestaan van mooie restaurants. Na enkele jaren bij de Librije*** gewerkt te hebben was ik toe aan de volgende stap. Toen kwam deze functie op mijn pad. Ik hou van laagdrempelige horeca zonder poespas, maar dan wel met veel passie voor het product en de gast. Dat is wat wij ook onze gasten bij MJ willen laten beleven.
Functie – Executive chef
Favorites
Eten – voor broodje grillworst met sambal kan je me wakker maken
Drinken – ijskoud biertje
Stad – home sweet home Dronten
Doen – formule 1 kijken & golfen
Joas
Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Cas Spijkers Academie en daarna in de keuken gestaan van mooie restaurants. Na enkele jaren bij de Librije*** gewerkt te hebben was ik toe aan de volgende stap. Toen kwam deze functie op mijn pad. Ik hou van laagdrempelige horeca zonder poespas, maar dan wel met veel passie voor het product en de gast. Dat is wat wij ook onze gasten bij MJ willen laten beleven.
Functie – Executive chef
Favorites
Eten – voor broodje grillworst met sambal kan je me wakker maken
Drinken – ijskoud biertje
Stad – home sweet home Dronten
Doen – formule 1 kijken & golfen
Robin
Ik heb in mooie bedrijven gewerkt zoals Spectrum** en The white room*.
Dit zijn allemaal geweldige zaken, maar de drempel is hoog voor sommige gasten. Ik hou zelf namelijk ook heel erg van ongedwongen zaken waar iedereen welkom is en zich echt thuis voelt. Samen met Joas en het team gaan we topgerechten creëren, maar zeker niet de basis uit het oog verliezen. Een goede steak tartaar, mooie oester of een frietje ‘on the side’ zal dan ook niet ontbreken op het menu.
Functie – Head chef
favorites
Eten – ribeye van de bbq
Drinken – Cuba Libre
Stad – Amsterdam
Doen – golfen
Amber
Ze is een echt gezelligheidsdier en heeft een passie voor wijnen. Ze drinkt het graag (vooral Nieuw-Zeelandse wijnen) maar vindt het nog leuker om haar kennis te verbreden en dit voor te leggen aan haar gasten. Tegen een stevige Bacardi cola zero met veel ijs zegt ze trouwens ook geen nee.
In Heerhugowaard liggen haar roots, maar ze gaat nu de overstap maken naar Bataviahaven – Lelystad. Ze is gek op reizen, padellen, sporten, spelletjes en festivals.
Amber heeft bij mooie restaurants in Noord-Holland gewerkt en maakt nu de overstap naar MJ. Ze wordt gastvrouw/manager en is straks verantwoordelijk voor onze wijnen.
Deze op en top gastvrouw kijkt er enorm naar uit om met het ambitieuze MJ team samen te werken.
Functie – Assistent manager
FAVORITES
Eten – sushi
Drinken – Misty Cove Ella Maria Sauvignon Blanc
Stad – Alkmaar
Doen – festivals bezoeken
Imran
Deze topgastheer is altijd vrolijk en ook hij komt het MJ team versterken. Imran heeft bij mooie bedrijven gewerkt en maakt nu de overstap naar MJ.
Naast gastheer en assistent manager wordt hij ook verantwoordelijk voor onze leerlingen en stagiaires. Hij brengt graag zijn kennis over aan de volgende generatie gastheren en gastvrouwen.
Functie – Assistent manager
FAVORITES
Eten – Surinaamse bami met kip
Drinken – ijskoud biertje
Stad – Lelystad
Doen – lekker koken
FERRO
We stellen jullie voor aan onze head bartender Ferro Haemelijnck. Deze geboren en getogen Amsterdammer heeft in mooie zaken gewerkt zoals The Harbour Club, Hilton SkyLounge en Ron Gastrobar.
Al zin in een cocktail? Ferro ontvangt jullie graag aan zijn bar.
Functie – Head bartender
FAVORITES
Eten – oma’s draadjesvlees
Drinken – Negroni
Stad – Amsterdam
Doen – Cocktailbars bezoeken
Robin
Ik heb in mooie bedrijven gewerkt zoals Spectrum** en The white room*.
Dit zijn allemaal geweldige zaken, maar de drempel is hoog voor sommige gasten. Ik hou zelf namelijk ook heel erg van ongedwongen zaken waar iedereen welkom is en zich echt thuis voelt. Samen met Joas en het team gaan we topgerechten creëren, maar zeker niet de basis uit het oog verliezen. Een goede steak tartaar, mooie oester of een frietje ‘on the side’ zal dan ook niet ontbreken op het menu.
Functie – Head chef
favorites
Eten – ribeye van de bbq
Drinken – Cuba Libre
Stad – Amsterdam
Doen – golfen
AMBER
Ze is een echt gezelligheidsdier en heeft een passie voor wijnen. Ze drinkt het graag (vooral Nieuw-Zeelandse wijnen) maar vindt het nog leuker om haar kennis te verbreden en dit voor te leggen aan haar gasten. Tegen een stevige Bacardi cola zero met veel ijs zegt ze trouwens ook geen nee.
In Heerhugowaard liggen haar roots, maar ze gaat nu de overstap maken naar Bataviahaven – Lelystad. Ze is gek op reizen, padellen, sporten, spelletjes en festivals.
Amber heeft bij mooie restaurants in Noord-Holland gewerkt en maakt nu de overstap naar MJ. Ze wordt gastvrouw/manager en is straks verantwoordelijk voor onze wijnen.
Deze op en top gastvrouw kijkt er enorm naar uit om met het ambitieuze MJ team samen te werken.
Functie – Assistent manager
favorites
Eten – sushi
Drinken – Misty Cove Ella Maria Sauvignon Blanc
Stad – Alkmaar
Doen – festivals bezoeken
Imran
Deze topgastheer is altijd vrolijk en ook hij komt het MJ team versterken. Imran heeft bij mooie bedrijven gewerkt en maakt nu de overstap naar MJ.
Naast gastheer en assistent manager wordt hij ook verantwoordelijk voor onze leerlingen en stagiaires. Hij brengt graag zijn kennis over aan de volgende generatie gastheren en gastvrouwen.
Functie – Assistent manager
favorites
Eten – Surinaamse bami met kip
Drinken – ijskoud biertje
Stad – Lelystad
Doen – lekker koken
FERRO
Wij stellen jullie voor aan onze head bartender Ferro Haemelijnck. Deze geboren en getogen Amsterdammer heeft in mooie zaken gewerkt zoals The Harbour Club, Hilton SkyLounge en Ron Gastrobar.
Al zin in een cocktail? Ferro ontvangt jullie graag aan zijn bar.
Functie – Head bartender
favorites
Eten – oma’s draadjesvlees
Drinken – Negroni
Stad – Amsterdam
Doen – Cocktailbars bezoeken